"Copilăria mea a fost sublim-infinitul timp al fericirii din istoria mea" - I.D. Sîrbu (Petrila 1919 - 1989)

Website media de Știri

.
.

Radio Tradițional Petrila - Asculți muzica de acasă!

info-nou-petrila.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși prietenilor articolele care v-au plăcut!
drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Ⓒ - "Copyright - Info Petrila"
donatebutton-paypal-home.png
kapitaltv.jpg

Vremea ACUM

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg

Rezultate LOTO

Statistici vizite

Mulțumim!

Valea Jiului 2.0

Video proiect Info Petrila. Producții media, știri și reportaje din Valea Jiului, documentare - Canal YouTube Info Petrila
Proiect Media - Info Petrila
copii-la-azilul-brateanu.jpg
Un gest minunat venit din partea copiilor de la Centrul "Speranța pentru Colonie" din Petroșani. Aceștia, însoțiți de coordonatorii lor, au venit la Petrila să colinde la Centrul de Asistență pentru Bătrâni și nu au venit oricum, ei au împărțit cozonac și felicitări făcute de mâna lor, bătrânilor asistați din centrul de la Petrila.
cheile-jiet.jpg
Natura încremenită își așteaptă drumeții pe Cheile Jiețului - Petrila, oferindu-le un loc special la lojă, pentru incredibilul spectacol al Florilor de Gheață. În rolul principal, ea însăși, NATURA.
seara-de-colinde.jpg
Seară de colinde pe scena Casei de Cultură de la Petrila.

Au concertat: Corala Sacerdotes, Corul de copii Îngerașii din Taia, Corul Bisericii Penticostale Cimpa și Ansamblul Junii Petrileni
hand-to-hand-caritabil.jpg
La Sala Sporturilor "Constantin Brâncuși" a avut loc un eveniment caritabil prezentat de sportivii Asociației "Hand to Hand Fighting România". Au fost acordate mai multe daruri din partea acestei asociații sportive și a numeroșilor sponsori, pentru copiii de la Asociația "Salvați Copiii din Petrila".
scoala-inter-petrila.jpg
Școala de Fotbal a Clubului Sportiv Inter Petrila produce în continuare tinere talente pentru sportul cu balonul rotund.

Nimic nu este mai îmbucurător decât să îi vezi pe acești tineri pasionați pentru sport, într-o lume a computerului și a mediului virtual.
craciun-san-montan.jpg
Sportivii Asociației San Montan au pregătit darurile care vor ajunge la copiii mai nevoiași din Valea Jiului, în acțiunea lor "Moș Crăciun pe Bicicletă" din data de 18 decembrie.
fanatism-religios.jpg
Părintele Calistrat: Degeaba-ţi scade colesterolul și greutatea , dacă nu-ţi scade şi răutatea.
Credit video: Părintele Calistrat
Iluminat-Festiv-Petrila.jpg
În seara când copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae, cu ghetuțele pregătite pentru daruri, autoritățile locale de la Petrila au ales să dea startul iluminatului festiv, pentru a le face așteptarea mult mai ușoară.
petrosani2016-aprindere-iluminat-festiv.jpg
Bucuria aprinderii iluminatului de sărbători la Petroșani, Parcul Carol Shreter, 2016
Ciclo Moșii - San Montan Petrila.jpg
În fiecare an , de Crăciun, Moș Crăciun pe bicicletă aduce bucurii și un zâmbet pe fața copiilor din orașul Petrila. Acțiune marca San Montan
nicu-nimitan-video-poezie.jpg
Două minute de poezie cu Nicu Nimițan.
Moment istoric, 11 august 2016 - Valea Jiului trage clopotele în memoria apărătorului creștinismului.jpg
Info Petrila a pornit, la data de 11 august anul acesta, o campanie, "Iancu de Hunedoara, apărătorul creștinismului", cu sprijinul tuturor bisericilor ortodoxe din Valea Jiului.
colind-miruna.jpg
E vremea colindelor. Din inima Văii Jiului, Miruna Cigmăian vă colindă gazde bune, pentru a vă bucura de sărbătorile creștine de iarnă, așa cum sunt tradițiile momârlanilor din moși strămoși
remember-decembrie.jpg
În documentarul "Piepturi goale și buzunare pline" Cornel Mihalache reia subiectul decembrie 89, considerând că a fost vorba de o crimă de stat. "Adevărul despre revoluţie, mult căutat de 23 de ani, ascunde, de fapt, această crimă de stat", afirmă Cornel Mihalache, realizatorul documentarului.
cine-esti-tu.bmp
Cine ești tu și pe cine reprezinți de mă acuzi pe mine că sunt ROMÂN?
junii-totesti.bmp
Junii Petrileni la Festivalul Oilor și al Brânzei - Totești 2016
tabara-sureanu.bmp
Tabăra Șureanu, organizată pentru elevi la Cabana Lunca Florii
ana-de-românia.bmp
Funeraliile Reginei Ana de România
junii.bmp
Io-s ficior de momârlan - Ansamblul Junii Petrileni
1
© 2016 INFO PETRILA. Conținutul acestui site este proprietatea Daniel Petru Bolog. Este interzisă republicarea conținutului fără menționarea explicită a sursei.
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial infopetrila.ro.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației FACEBOOK, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Astfel, am renunțat la proiectul domeniului .ro și am ajuns pe această platformă mult mai accesibilă, atât pentru utilizatorii de PC cât și pentru MOBILE.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2016

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one