.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

1.jpg
O delegație a Asociației Pompierilor Voluntari din Provincia Belluno (Italia) a avut astăzi, la Petrila, o reuniune de lucru cu membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Petrila.
festival.jpg
În perioada 5, 6 și 7 mai 2017, la Petrila, se va desfășura Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor, în zona Parcului Central al orașului.
rorec_deseuri.jpg
Sâmbătă, 22 aprilie 2017, între orele 9,00 – 17,00 locuitorii din Petrila au ocazia de a se debarasa corect, rapid și simplu de deșeurile electrice și electrocasnice din gospodărie, în cadrul unei campanii de informare și colectare a deșeurilor electrice și electronice organizată de operatorul local de salubritate, în colaborare cu RoRec România.
zapada_poza.jpg
În contextul emiterii avertizării meteorologice Cod Galben pentru intervalul 19 aprilie, ora 04.00 – 21 aprilie, ora 10.00, caracterizată prin precipitaţii abundente, cu ninsori şi depuneri de zăpadă în zona de munte și intensificări ale vântului, ce vor atinge pe creste aproape 100 de km/h, prefectul județului Hunedoara, Fabius Kiszely a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.
cansat.jpg
Șapte echipe de elevi de la mai multe colegii, licee și palate ale copiilor din România se vor întrece în realizarea unui satelit în cadrul etapei finale a concursului național CanSat 2017, care se va desfășura în perioada 19 - 23 aprilie.
tiberiu-coconet.jpg
S-au scurs 17 ani de când Asociația "Lirica" din Petroșani a luat ființă, dovedindu-se a fi "o gură de aer" într-o zonă în care strălucesc "diamentele negre".
jurca-nedeie2.jpg
Potrivit tradiției populare din regiunea Văii Jiului, imediat după Paște, momârlanii dau startul nedeilor. Obiceiurile strămoșești ii conduc la origini pe momârlanii din Valea Jiului, respectiv pe cei din zonele rurale ale orașului Petrila.
lumina-de-pasti.jpg
Învierea Domnului reprezintă cel mai mare eveniment din istoria mântuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mântuirii și care stă la temelia credinței și a Bisericii Creștine. Cu acest prilej, edilii de la Petrila au transmis mesajele lor adresate comunității:
friptura-de-miel-1.jpg
Friptura de miel la cuptor tradițională. Rețeta pentru friptura de miel după rețeta bunicii.
finantare-sport-_1_.jpg
Anunț de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă, din fonduri publice a proiectelor cluburilor sportive de drept privat, ale asociaţiilor pe ramura de sport judeţene, din Oraşul Petrila care iniţiază şi organizează programe sportive de utilitate publică şi pentru activităţile culturale organizate pe raza oraşului Petrila.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one