"Copilăria mea a fost sublim-infinitul timp al fericirii din istoria mea" - I.D. Sîrbu (Petrila 1919 - 1989)

Website media de Știri

.
.

Radio Tradițional Petrila - Asculți muzica de acasă!

info-nou-petrila.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși prietenilor articolele care v-au plăcut!
drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Ⓒ - "Copyright - Info Petrila"
donatebutton-paypal-home.png
kapitaltv.jpg

Vremea ACUM

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg

Rezultate LOTO

Statistici vizite

Mulțumim!

Știri Locale

iancu-si-iohannis1.jpg
În cadrul vizitei pe care a întreprins-o, la finalul săptămânii trecute, la Tg. Jiu, președintele României Klaus Iohannis a avut o întrevedere publică, în fața Primăriei municipiului Tg. Jiu și cu temerarul sportiv petroșenean Avram Iancu, cel care a reușit anul acesta performanța de a traversa înot Canalul Mânecii fără costum de neopren.
afis-doda.jpg
Asociația Culturală "Rapsodia Munților" Petrila organizează în data de 12 noiembrie 2016, Festivalul-concurs național de folclor "Rapsodia Munților". Fesrivalul, ajuns la cea de-a treia ediție, este organizat de apreciata familie de dascăli petrileni, Ana și Iulian Doda, promotori ai folclorului și tradițiilor cultivate în rândul tinerei generații.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu – Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila (primar Vasile Jurca), consilierul județean Doinița Maria Bălănesc; Asociația "Rosa Multiflora", președinte Costel Avram; Asociația Culturală "Lirica", președinte Tiberiu Coconeț.

Concursul din acest an se va desfășura pe 2 secțiuni:
• Secțiunea soliști vocali – categoriile de vârstă: 7 – 11 ani; 12 – 16 ani; 17 – 22 ani.
• Secțiunea dansuri populare – categoriile de vârstă: 7 – 15 ani, 16 ani – 22 ani.
ambasada_romaniei_italia.jpg
În continuarea informaţiilor referitoare la seismul care a avut loc în data de 30 octombrie 2016 în centrul Republicii Italiene, între Norcia, Preci și Castel Sant’Angelo sul Nera (Umbria), vă comunicăm următoarele:

Ambasada României la Roma şi Consulatul General al României la Bologna continuă demersurile pe lângă autorităţile locale în vederea obținerii unor informații actualizate cu privire la existența printre persoanele afectate a unor cetăţeni români.
dacian-ciolos-fb.jpg
Potrivit directorului general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, primul ministru va fi invitat să viziteze stația de tratare a apei uzate de Dănuțoni - Aninoasa, investiție realizată cu fonduri europene și care respectă cele mai înalte standarde în materie de tratare a apelor menajere.

Vizita lui Dacian Cioloș este programată pentru 4 noiembrie, iar premierul va lansa programul-pilot integrat pentru Valea Jiului, un proiect ce prevede dezvoltarea regiunii cu fonduri europene și de la bugetul național.
cutremur-italia.jpg
Un nou cutremur major a zguduit duminică dimineață centrul Italiei. Seismul a provocat darâmarea unor clădiri. Nu există decese, dar mai multe persoane au fost rănite, titrează ProTV.ro

Platforma Facebook a lansat o aplicație în care puteți verifica starea de siguranță a cunoștințelor aflate în zona cutremurului
campioni1.jpg
Lupte Libere. Aur, argint și bronz pentru luptătorii de la Inter Petrila în finalele Campionatului Național Individual de Lupte Juniori.
echipa-refugiu-20.jpg
Revenim cu mesajul Asociației San Montan din Petrila, adresat tuturor celor care doresc să participe la acțiunea de sâmbătă, 29 octombrie.
porci3.jpg
Cartierul 8 Martie din Petrila, miercuri ora 22.00.

Nu de puține ori am fost semnalați că în orașul Petrila sunt multe animale lăsate în voie de către cei care le dețin.
ecy-3.jpg
Tragicul accident de circulație a avut loc ieri seară, în zona Jieț, iar tânărul aflat la volan nu a avut nici cea mai mică șansă de a scăpa cu viață.
CEAS-ORA-IARNA.jpg
Trecerea la ora de iarnă 2016 se va face anul acesta în ultimul week-end din octombrie, mai exact în noaptea dintre 29 și 30 octombrie.
Regele-Mihai-I-Palatul-Elisabeta-25-octombrie.jpg
Astăzi, marți 25 octombrie 2016, Majestatea Sa Regele Mihai I împlinește 95 de ani. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală mulțumesc tuturor celor care își îndreaptă gândul către Regele nostru.
ziua-army.jpg
Armata Regală Română a ales să dea ultimul asalt pentru eliberarea, în luptele de la Carei, a ultimului petec de pământ al patriei, împotriva armatelor germane și maghiare, pe 25 octombrie, ziua de naștere a Regelui Mihai I, dedicând această victorie Regelui care era și comandant al armatei.
toamna.jpg
FRUMUSEȚEA CARE NE ÎNCONJOARĂ
Toamna aurie pe Cheile Jiețului. Fiecare anotimp își are frumusețea lui. Toamna își arată pastelurile viu colorate pe Cheile Jiețului, chiar dacă este anotimpul considerat unul dintre cele mai mohorâte.
expo-contur-2016.jpg
Expozitția CONTUR 2016 este la a șasea ediție organizată de profesorii Cipriana Chința, Ana-Maria Biro și Radu Chința.
info-nou-petrila.jpg
Pe acest șofer nici măcar nu l-a interesat dacă lovește ceva cu lemnul din mașina supra-încărcată. A plecat mai departe ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.
edil.jpg
Atât de vehiculata problemă a gunoiului din Orașul Petrila s-a dovedit a fi un simplu „foc de paie”!
© 2016 INFO PETRILA. Conținutul acestui site este proprietatea Daniel Petru Bolog. Este interzisă republicarea conținutului fără menționarea explicită a sursei.
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial infopetrila.ro.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației FACEBOOK, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Astfel, am renunțat la proiectul domeniului .ro și am ajuns pe această platformă mult mai accesibilă, atât pentru utilizatorii de PC cât și pentru MOBILE.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2016

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one