.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
cat-music-live-tv.jpg
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

foto-SCRISOARE.jpg
Stimați cetățeni ai orașului Petrila,

Răspunzând unei prevederi legislative, dar mai ales din dorința de a aduce în fața dumneavoastră în mod transparent – așa cum mi-am propus să o fac pe parcursul întregului meu mandat de primar - activitatea Administrației Publice Locale pe care m-ați ales să o conduc, folosesc acest instrument de comunicare pentru a vă reaminti principalele realizări pe care le-am avut în anul 2016, dar și câteva din intențiile pe care le am pentru noul an 2017.
sanmontan2.jpg
Duminică, 26 martie 2017, începând cu ora 12,00, pe frumoasele Chei ale Tăii din Petrila, va avea loc ANIVERSAREA MEMORIALĂ "ATOMI, NAGY, BĂLTĂREȚU, RIZEA".
caine1.jpg
Persoanele care au un câine de companie trebuie să respecte anumite reguli de bun simţ, dar şi câteva legi, atunci când ies cu animalele la plimbare. Dacă nu le respectă, atunci pot primi, pe lângă criticile oamenilor de pe stradă, şi amenzi usturătoare.
2.jpg
Începută în forță chiar pe data de 1 martie, campania "Petrila orasul nostru, al tuturor!" continuă de data aceasta la un alt nivel, mult mai amplu decât am putea să ne gândim atunci când vorbim de curățenia orașului.

Acțiunea se derulează în aceste zile pe străzile "Minei" și "Al. Sahia", în cartierele "Tudor Vladimirescu" și "22 Decembrie", urmând să se ajungă, rând pe rând, în toate cartierele și pe toate străzile orașului Petrila.
mars-ortodox.jpg
Biserica Ortodoxă Română anunţă, de mai multă vreme organizarea, pe 25 martie, a unui marş la nivel naţional pentru susţinerea valorilor familiei creştine tradiţionale.
protectia-mediului1.jpg
Campanie inițiată de Primăria Orașului Petrila și susținută de Info Petrila care te ajută să înţelegi de ce, cum şi unde poţi colecta selectiv deşeurile.
accident1.jpg
Patru tineri, cu vârste între 18 și 19 ani, au scăpat ca prin minune după ce au sărit cu mașina în râul Jieț din Petrila. Mașina cu care se deplasau a ieșit de pe carosabil și a aterizat în râu.
basarabia.jpg
Camera Deputaților a votat, marți 14 martie, pentru instituirea unei noi sărbători naționale. Astfel, ziua de 27 martie a fost declarată Ziua Unirii Basarabiei cu România. „Guvernul României şi autorităţile administraţiei publice centrale şi locale iau măsurile necesare pentru ca, în data de 27 martie, drapelul României să fie arborat în conformitate cu prevederile Legii nr 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de căre autorităţile şi instituţiile publice”, se arată în textul legii.

Pe 27 martie 1918 Sfatul Ţării a votat unirea Basarabiei cu România, Basarabia fiind astfel prima dintre provinciile istorice care s-a unit cu România. Au urmat celelalte provincii românești – Ardealul, Crișana, Banatul, Maramureșul și Bucovina – spre sfârșitul anului 1918, fiind creată România Mare.
Plakate.jpg
Fundația Culturală ”Ianza-Art Inter-Cultural” și Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează expoziția ”ARTĂ, ISTORIE ȘI TRADIȚIE DIN ROMÂNIA” avându-l ca autor pe reputatul artist plastic și promotor al tradițiilor momârlănești din Valea Jiului, PETRU ILIE BIRĂU.
20170310_124021.jpg
Petrila, 10 martie 2017.
Veți spune, probabil, că am folosit un termen mult prea dur, RĂZBOI, dar cei care v-ați aflat în orașul Petrila în aceste zile ați putut vedea pe toate "fronturile" din oraș acțiunile demarate de edilii de la Petrila, având ca scop curățenia orașului urmând ca, în final, Petrila să aibă o altă față.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one