Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

15433770_10207972323003058_8263897498027707165_n.jpg
Copiii de la Centrul Comunitar "Speranța pentru Colonie" din Petroșani, însoțiți de coordonatorii lor, au venit să colinde și să aducă un strop de bucurie în sufletele bătrânilor de la Centrul de Asistență pentru Bătrâni din Petrila (Colonia Brătianu).

Ei nu au venit oricum, ci au adus și cozonac și felicitări făcute chiar de mâna lor, pe care le-au împărțit tuturor bătrânilor asistați în centrul de la Petrila.
cadou2.jpg
Primăria municipiului Lupeni a achiziționat anul acesta, în baza HCL nr.113/2016, un număr de 2500 de pachete cu dulciuri pentru organizarea Pomului de Crăciun.

Acestea au fost distribuite copiilor din municipiul Lupeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă, de către reprezentanții administrației publice locale.
Fetița-cu-Chibrituri.jpg
Poveste de iarnă - Fetița cu chibriturile

Marți, 20 decembrie, începând cu ora 14,00, va avea loc spectacolul inaugural al trupei de teatru pentru copii și tineret ”Ana Colda”, trupă de teatru ce activează în cadrul Asociației Culturale ”Les Amis de la France” Petrila.
15578568_682257035288785_6708504416395552590_n.jpg
Un eveniment cu o încărcătură emoțională și spirituală de excepție s-a petrecut în seara zilei de marți, 13 decembrie, pe scena Casei de Cultură "Ladislau Schmidt" din Petrila.

O seară de colinde specială, având și invitați de seamă care au concertat la Petrila, aducând în sufletele celor prezenți un dram de bucurie și speranță la așteptata prăznuire a Nașterii Mântuitorului, atunci când toți încercăm să fim mai buni, mai iubitori, mai darnici.
01.jpg
La Sala Sporturilor "Constantin Brâncuși" a avut loc un eveniment caritabil prezentat de sportivii Asociației "Hand to Hand Fighting România".

Au fost acordate mai multe daruri din partea acestei asociații sportive și a numeroșilor sponsori, pentru copiii de la Asociația "Salvați Copiii din Petrila".
Dionița-Maria-Bălănesc.jpg
După rezultatul de la alegerile locale din acest an, petrilenii au mai dat duminică, încă o dată, măsura încrederii lor depline în Partidul Social Democrat. Pentru acest lucru, ca om care am subscris acestui proiect politic, le mulțumesc tuturor petrilenilor. Votul de la alegerile parlamentare, unul covârșitor, este pe cât de onorant, pe atât de responsabilizant.

Este acum de datoria celor aleși, a deputaților și senatorilor PSD în primul rând, de a ne reprezenta cu cinste în forul legislativ al țării, așa cum este de datoria viitorului Guvern PSD să ducă la îndeplinire promisiunile asumate în fața oamenilor.
meteo-petrila-13.jpg
ANM a emis o atenționare meteorologică COD GALBEN pentru intervalul 12.12.2016 ora 16,00 / 13.12.2016 ora 14,00.

Vor urma precipitații îndeosebi în centrul, sudul și estul țării, la început mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare, iar la munte va ninge. Local se va depune strat de zăpadă, mai consistent în zona montană.

Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales la altitudini mari, rafalele vor depăși 80 - 90 km/h și va fi viscol. În Moldova, Dobrogea și Muntenia (inclusiv în zona Municipiului București), local, vântul va depăși la rafală 50 - 60 km/h, viscolind trecător ninsoarea.
FB_IMG_1481538085889.jpg
Peste 18,8 milioane de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în România sau în străinătate au fost aşteptaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani.

Printre ei se numără și un bărbat din Buzău.
FB_IMG_1481536697648.jpg
Federaţia Română de Hand to Hand organizează, pe data de 13 decembrie 2016, la ora 11,00, un eveniment caritabil pentru cei 186 de Copii de la Centrul de Zi "Salvați Copiii" din Petrila, judeţul Hunedoara.

Principalul partener al evenimentului este Primăria Orașului Petrila.

Sponsorii: Tymbark, Teolino Jucării, Ansa Special Consulting, Asfamfil SRL, Hidro C&A Construct SRL.

Evenimentul va avea loc în Sala de sport de la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși.
FB_IMG_1481534519785.jpg
Senatorul de Valea Jiului, Haralambie Vochițoiu, a transmis un mesaj în această dimineață, pe contul său de socializare, tuturor susținătorilor PMP la alegerile parlamentare din 11 decembrie în care mulțumește tuturor celor implicați.
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one