.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
cat-music-live-tv.jpg
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

rares-pintea.jpg
Cele mai bune lucrări realizate de elevi din toată țara pentru concursul "Lecții cu Nichita" au fost premiate săptămâna trecută. Competiția, ajunsă la ediția a șaptea, este organizată de Colegiul "Nichita Stănescu" din Ploiești în cadrul Festivalului de Poezie cu același nume.
3-eco-san.jpg
Inițiată de sportivii de la Asociația San Montan din Petrila, duminică, 2 aprilie începând cu ora 11,00, se va desfășura acțiunea de ecologizare a zonelor de pe Cheile Tăii și a pârâului Taia, fiind adresată o invitație de participare tuturor celor care iubesc natura și doresc să sprijine astfel de activități în măsură să păstreze nealterate frumoasele locuri oferite cu generozitate de natura însăși.
10-tv.jpg
Edilii de la Petrila au demarat mai multe lucrări de asfaltare concentrate pe diferite zone și cartiere ale orașului. În paralel cu acestea, se execută lucrări de amenajare a Parcului Copiilor din zona centrală a orașului și ecologizare a spațiilor verzi din împrejmuirea blocurilor.
edil.jpg
O campanie de conștientizare organizată de EDIL SAL PREST SA în colaborare cu Primăria Orașului Petrila.
1-pomi.jpg
Începând de săptămâna trecută, pe raza orașului Petrila, au fost derulate mai multe acțiuni de plantare a unor noi arbori, în parcurile din toate cartierele orașului.
taxe.jpg
VĂ REAMINTIM FAPTUL CĂ DATA DE 31 MARTIE 2017 REPREZINTĂ TERMENUL LIMITĂ DE DEPUNERE A DECLARAŢIEI PRIVIND STABILIREA TAXEI DE SALUBRIZARE PENTRU PERSOANELE FIZICE.
1-taia.jpg
Momente de suflet petrecute astăzi, duminică 26 martie, pe Cheile Tăii din Petrila, la inițiativa domnului Bujor Bogdan, cu sprijinul Asociației San Montan și a Primăriei Orașului Petrila. Chiar dacă vremea nu a fost prielnică desfășurării unor evenimente cu specific alpinismului și escaladei, oameni deosebiți au ținut să participe la comemorarea celor patru alpiniști dispăruți în Retezat în 1987.
1-mars.jpg
La Petrila s-a desfăşurat sâmbătă ”Marşul pentru viaţă”, un eveniment organizat de mai multe asociaţii ortodoxe care are loc anual, concomitent, în mai multe oraşe din România și Republica Moldova, în preajma Praznicului Bunei Vestiri.
lonea-735x400.jpg
Mina Lonea, cel mai mare agent economic de pe raza celui mai estic oras al Vãii Jiului - Petrila, se închide.

„Dintre cele patru mine ce functioneaza in prezent in cadrul Complexului Energetic Hunedoara, Livezeni şi Vulcan PAR A FI VIABILE, iar celelalte două, Lonea şi Lupeni, vor intra în programul de închidere până în anul 2018, pe care deja l-am agreat cu Comisia Europeană", a declarat Ministrul Energiei.
gala-1.jpg
Nu încape îndoială că în Valea Jiului ”pulsează” o extrem de activă și eficientă activitate a societății civile. Oameni cu suflet și cu pasiuni frumoase, reuniți sub numele a zeci de asociații, fundații și alte forme de organizare specifice ONG-urilor, au fost și în anul 2016 prezente în viața cetății, peste tot în Valea Jiului.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one