.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
drapel-radio-traditional.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

primaria_petrila.jpeg
Reuniți astăzi, 3 martie 2017, în ședință extraordinară, având pe ordinea de zi două proiecte care în ședința ordinară nu au întrunit cvorumul necesar pentru a fi aprobate, Consiliul Local Petrila a aprobat cu 13 voturi pentru și trei abțineri două proiecte care vizează concesionarea prin licitație publică a unor suprafețe de teren destinate investițiilor, una pe servicii și cealaltă pe producție.
intâlnire-oameni-de-afaceri-petrila.jpg
Casa de Cultură "Ladislau Schmid" din Petrila a fost gazda întâlnirii cu oamenii de afaceri din orașul Petrila, la invitația lansată de primarul Vasile Jurca, întâlnire care a avut ca scop principal prezentarea posibilităților de accesare a fondurilor nerambursabile pentru proiecte cu finanțare europeană lansate, sau care urmează să fie lansate în 2017, destinate mediului de afaceri.
mina-lonea.jpg
Complexul Energetic Hunedoara va face demersurile necesare pentru a scoate Mina Lonea din programul propus Comisiei Europene în vederea accesării ajutorului de stat pentru închideri de mine.
16864511_10208563612424924_3281059510140815629_n.jpg
Petrila, 1 martie la orele amiezii, Primăria Orașului Petrila a fost luată cu asalt de micuții din clasa a III -a A de la Școala I.D. Sîrbu, cu dorința expresă a fiecăruia de a fi "Primar pentru o zi".
17098173_10208563617145042_3517798435546007053_n.jpg
În prima zi a lunii martie, orașul Petrila a prins viață la propriu. Vremea prielnică a determinat edilii petrileni să înceapă curățenia în tot orașul. Oriunde mergeai, începând de la intrarea în oraș și până în capătul lui, orașul vuia de angajați ai primăriei împreună cu cei de la ajutor social și de la societatea de gospodărire a orașului.
consliul-local-petrla.jpg
Consilierii locali de la Petrila s-au reunit luni, 27 februarie, în ședință publică ordinară pentru a dezbate deciziile propuse de primarul Vasile Jurca în proiectele de hotărâre aferente lunii februarie.
gala-1.jpg
Acum că ”Berlinala 2017” și-a stabilit deținătorii ”Ursului de Argint”, că Premiile Grammy au stabilit cine cântă mai bine la nivel de mapamond, iar ”Premiile Oscar” ne-au arătat și ele cine sunt actorii care au meritat cel mai râvnit premiu de la Hollywood, a venit și rândul nostru să așternem covorul roșu pentru oamenii Văii Jiului cărora le vom atribui, în acest an, unul din deja râvnitele premii ”Exclusiv”.
casadeculturapetrila.jpg
Primarul Petrilei își dorește să sprijine sectorul economic privat, astfel încât extinderea și dezvoltarea acestuia să poată genera cât mai multe locuri de muncă pentru tinerii din oraș și, în același timp, resurse financiare din impozite și taxe, la bugetul local, de acest fapt depinzând dezvoltarea pe viitor a orașului Petrila.
oi-vls.jpg
Fiind una dintre cele mai vechi îndeletniciri a localnicilor din estul Văii Jiului, oieritul, în contextul grăbit al modernizării economiei mileniului trei și al apariției comerțului de supermarket, aceasta a avut mult de suferit, cu toate avantajele oferite de natura produselor BIO oferite de crescătorii de animale din această zonă, momârlanii, așa cum îi cunoaștem.
iancu-craiova.png
Muzeul Olteniei Craiova – Secţia de Ştiințele Naturii găzduiește sâmbătă, 25.02.2016, începând cu ora 10,00, o întâlnirea a publicului craiovean cu românul ce a reușit să traverseze înot Canalul Mânecii, Avram Iancu, din Petroşani!
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one