.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
drapel-radio-traditional.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

98117_evlasg-1024x575.jpeg
ANUNȚ

PRIMĂRIA ORAȘULUI PETRILA ORGANIZEAZĂ LICITAȚIE PUBLICĂ ÎN DATA DE 29.03.2017, ORA 10.00
dorin-curtean.jpg
8 Martie, ziua dedicată celor mai importante ființe din viața noastră. Să aveți o primăvară frumoasă, plină de căldura sufletească a bărbaților din viața voastră. La mulți ani, femeie!
Vasile-Jurca.jpg
8 Martie este ziua în care aniversăm sensibilitatea, frumuseţea, tandreţea și fineţea.Când vorbim despre aceste calități, ne referim la cele care ne-au dat viață, la cele care ne însoțesc și ne îndrumă în fiecare zi pașii, la cele care ne-au smuls o lacrimă de emoție rostind cuvântul tată. Ne referim la ele: bunică, mamă, fiică, colegă, soră sau iubită.

Vă urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea pe care o meritaţi! La mulţi ani!
gazete.jpg
Corneliu Bran - Ziarul Văii Jiului
Primarul Vasile Jurca: „Tăietorul de resturi vegetale şi crengi de copaci îşi justifică pe deplin costul”
paramedici1.jpg
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Hunedoara (SMURD) a împlinit 12 ani de existență în Județul Hunedoara. Dacă în 2005 au fost date în folosinţă trei module SMURD, unul la Petroşani, Hunedoara şi Uricani, acum la nivelul judeţului există 12 astfel de module.
gala-1.jpg
Așa cum, la vârsta majoratului, un copil se ”desprinde” de părinții săi și-și caută singur rostul în lume, tot așa intenționam ca, după 17 ani în care Exclusiv Media Group și-a asumat misiunea publică de a recompensa valorile comunității locale, să lăsăm acest demers pe seama celor care ar trebui să-l facă, în termeni mult mai obiectivi și mai recompensatorii decât suntem noi în stare.
1.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute, la Petrila, s-au pus bazele constituirii unui club inedit de micro-robotică, club din care fac parte elevi de la Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuși", sub coordonarea doamnei prof. Nicoleta Cândea.
ziua-mamei.jpg
Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila, în colaborare cu Asociația Culturală Lirica din Petroșani, vă invită marți, 7 martie la ora 17,00, la Casa de Cultură Ladislau Schmidt din Petrila pentru un spectacol dedicat tuturor femeilor petrilene. Intrarea este liberă.
cercpetrila1.jpg
La Clubul Copiilor Petrila a avut loc , în prima zi a lunii martie 2017, un eveniment major în domeniul educației extrașcolare, Petrila devenind pentru câteva ore centrul județean al nonformalului.
1.jpg
La sfârșitul anului trecut, Primăria Orașului Petrila a făcut două achiziții foarte necesare desfășurării activității administrative a orașului.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one