.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
cat-music-live-tv.jpg
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

jurca-nedeie2.jpg
Potrivit tradiției populare din regiunea Văii Jiului, imediat după Paște, momârlanii dau startul nedeilor. Obiceiurile strămoșești ii conduc la origini pe momârlanii din Valea Jiului, respectiv pe cei din zonele rurale ale orașului Petrila.
lumina-de-pasti.jpg
Învierea Domnului reprezintă cel mai mare eveniment din istoria mântuirii noastre, care ne-a adus posibilitatea mântuirii și care stă la temelia credinței și a Bisericii Creștine. Cu acest prilej, edilii de la Petrila au transmis mesajele lor adresate comunității:
friptura-de-miel-1.jpg
Friptura de miel la cuptor tradițională. Rețeta pentru friptura de miel după rețeta bunicii.
finantare-sport-_1_.jpg
Anunț de participare pentru acordarea de finanţare nerambursabilă, din fonduri publice a proiectelor cluburilor sportive de drept privat, ale asociaţiilor pe ramura de sport judeţene, din Oraşul Petrila care iniţiază şi organizează programe sportive de utilitate publică şi pentru activităţile culturale organizate pe raza oraşului Petrila.
primari-bruxelles.jpg
În cursul zilei de ieri Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea - Flavius Bobora, împreună cu o parte din primarii din judeţul Hunedoara, între care şi cei din Valea Jiului, Gheorghe Ile (primarul municipiului Vulcan), Iacob Mesaroș (primarul interimar al municipiului Lupeni) și Vasile Jurca (primarul orașului Petrila), au avut o întrevedere la Parlamentul European de la Bruxelles cu Comisarul European pentru Politică Regională, Corina Crețu.
voluntariasvj1.jpg
Pentru locuitorii din Petrila care au trecut în după-amiaza zilei de marți prin centrul orașului, nu mică le-a fost mirarea să-i întâlnească pe șefii de servicii și directorii de la Apa Serv Valea Jiului, cu lopata, grebla, mătura și roaba, într-o acțiune de curățenie și înfrumusețare a parcului central din localitate.
gala premiilor exclusiv.jpg
Din 2005, an de an, sala de marmură a Primăriei municipiului Petroşani a devenit locul în care se desfăşoară apreciata "Gală a Premiilor Exclusiv".
sirenele1.jpg
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va desfăşura săptămâna viitoare un exerciţiu la nivel naţional pentru testarea şi verificarea echipamentelor din componenţa sistemului de avertizare.
11.jpg
Competiția sportivă organizată de CS Inter Petrila, Cupa Instituțiilor Orașului Petrila, în parteneriat cu Primăria Orașului Petrila, a ajuns pe ultima sută de metri. Ultima parte a fazei pe grupe s-a consumat vineri, 7 aprilie, după două săptămâni de întreceri la care au participat 14 echipe de fotbal din cadrul instituțiilor orașului Petrila.
asvj12.jpg
Echipa managerială a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajaților firmei din luna martie 2017 și a decis să acorde Premiul ”Angajatul lunii Martie” pentru trei dintre angajaţii societaţii şi anume:
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one