.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
drapel-radio-traditional.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

1.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute, la Petrila, s-au pus bazele constituirii unui club inedit de micro-robotică, club din care fac parte elevi de la Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuși", sub coordonarea doamnei prof. Nicoleta Cândea.
ziua-mamei.jpg
Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila, în colaborare cu Asociația Culturală Lirica din Petroșani, vă invită marți, 7 martie la ora 17,00, la Casa de Cultură Ladislau Schmidt din Petrila pentru un spectacol dedicat tuturor femeilor petrilene. Intrarea este liberă.
cercpetrila1.jpg
La Clubul Copiilor Petrila a avut loc , în prima zi a lunii martie 2017, un eveniment major în domeniul educației extrașcolare, Petrila devenind pentru câteva ore centrul județean al nonformalului.
1.jpg
La sfârșitul anului trecut, Primăria Orașului Petrila a făcut două achiziții foarte necesare desfășurării activității administrative a orașului.
primaria_petrila.jpeg
Reuniți astăzi, 3 martie 2017, în ședință extraordinară, având pe ordinea de zi două proiecte care în ședința ordinară nu au întrunit cvorumul necesar pentru a fi aprobate, Consiliul Local Petrila a aprobat cu 13 voturi pentru și trei abțineri două proiecte care vizează concesionarea prin licitație publică a unor suprafețe de teren destinate investițiilor, una pe servicii și cealaltă pe producție.
intâlnire-oameni-de-afaceri-petrila.jpg
Casa de Cultură "Ladislau Schmid" din Petrila a fost gazda întâlnirii cu oamenii de afaceri din orașul Petrila, la invitația lansată de primarul Vasile Jurca, întâlnire care a avut ca scop principal prezentarea posibilităților de accesare a fondurilor nerambursabile pentru proiecte cu finanțare europeană lansate, sau care urmează să fie lansate în 2017, destinate mediului de afaceri.
mina-lonea.jpg
Complexul Energetic Hunedoara va face demersurile necesare pentru a scoate Mina Lonea din programul propus Comisiei Europene în vederea accesării ajutorului de stat pentru închideri de mine.
16864511_10208563612424924_3281059510140815629_n.jpg
Petrila, 1 martie la orele amiezii, Primăria Orașului Petrila a fost luată cu asalt de micuții din clasa a III -a A de la Școala I.D. Sîrbu, cu dorința expresă a fiecăruia de a fi "Primar pentru o zi".
17098173_10208563617145042_3517798435546007053_n.jpg
În prima zi a lunii martie, orașul Petrila a prins viață la propriu. Vremea prielnică a determinat edilii petrileni să înceapă curățenia în tot orașul. Oriunde mergeai, începând de la intrarea în oraș și până în capătul lui, orașul vuia de angajați ai primăriei împreună cu cei de la ajutor social și de la societatea de gospodărire a orașului.
consliul-local-petrla.jpg
Consilierii locali de la Petrila s-au reunit luni, 27 februarie, în ședință publică ordinară pentru a dezbate deciziile propuse de primarul Vasile Jurca în proiectele de hotărâre aferente lunii februarie.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one