Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

intalnire-iohannis-grindeanu1.jpg
Președintele Klaus Iohannis și premierul Sorin Grindeanu s-au întâlnit la Cotroceni pentru prima lor ședință de lucru de la instalarea noului cabinet guvernamental, prilejuită de construcția și adoptarea bugetului pentru anul 2017.

Premierul Grindeanu, însoțit de ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, au prezentat președintelui Iohannis datele furnizate de Comisia Națională de Prognoză care stau la baza elaborării proiectului de buget pentru anul 2017.
03-accident-gorjeanul-1.jpeg
Patru persoane din Petrila au fost implicate duminică într-un accident rutier grav, petrecut în judeţul Gorj.

Evenimentul rutier a avut loc la primele ore ale dimineţii, pe Defileul Jiului, în zona Pietrele Albe.
16681568_10158195321645203_1366505376297695990_n.jpg
A fost odată, că dacă nu ar fi fost, nu v-aș povesti.

A fost odată, atunci când puricii se potcoveau, o împărăție mare și mândră. În această împărăție toată lumea trăia în pace, porțile cetății zi și noapte erau deschise, așa că poarta nu trebuia sa fie păzită de câini cu dinți de fier și măsele de oțel, farmazoanele nu aveau ce căuta în cetate, la granițele împărăției nu trebuiau puși plăieși. Când iarna era năprasnică caprele negre aici se refugiau. Nimeni nu avea voie să vâneze animalele mici, bolnave sau bătrâne.
14604830_1254789521247935_1033395151927156834_n.jpg
Ce este frumos și lui Dumnezeu îi place! Dacă mai adăugăm și DELICIOS, spunem că avem toate ingredientele, să zicem așa dacă vrem să fim la obiect, pentru a cataloga deliciul la nivel de artă culinară.
meteo.jpg
Vremea va deveni deosebit de rece în majoritatea regiunilor, dar mai ales în est și sud, unde temperaturile maxime se vor menține preponderent negative.

Nopțile vor fi geroase, la începutul intervalului (în noaptea de joi spre vineri, 09/10 februarie) mai ales în Moldova și în depresiunile intra montane, apoi, local și în Muntenia, Oltenia, Transilvania și izolat în celelalte regiuni.
miruna_99353100.jpg
Miruna Mănescu, o artistă din Petroșani, va reprezenta Elveția la consursul Eurovision, ediția 2017.

Ea va cânta în a doua semifinală la Kiev, pe 11 mai, alături de trupa TimeBelle. Artista a câştigat selecţia naţională din Elveţia cu piesa "Apollo", potrivit stiritvr.ro.
jurca3.jpg
Redacția Avântul Liber:

Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca a fost prezent astăzi la București, unde a avut o serie de întâlniri membri ai Cabinetului Grindeanu.

Jurca a avut, totodată, o serie de întâlniri la Parlament, atât cu deputații Laurențiu Nistor și Natalia Intotero (parlamentari PSD ai județului Hunedoara), dar și cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.
locuri-de-munca.jpg
URGENT:
Disponibilitate 100 locuri de muncă, foarte urgent, pentru cei interesați care locuiesc în orașul Petrila.
Pentru informații contactați Primăria Orașului Petrila până vineri cel târziu.
Prezența este obligatorie la primărie cu cartea de identitate.
Vârsta maxima 53 ani. Viceprimar Dorin Curtean.
Resiport.jpg
SC TELEROM PROIECT, societate având ca obiect servicii internet și date pe raza orașului Petrila și limitrofe face ANGAJĂRI.

Mai multe detalii puteți obține direct la sediul societății din strada Alexandru Sahia, nr. 23B1, parter,
sau la telefon 0722 265 811, 0254 550 000.
CV-urile se pot trimite și pe adresa de email office@tele-rom.ro.

Vrei să lucrezi în domeniul IT, la SC TELEROM PROIECT ai toate șansele de promovare!
petitie.png
Nu de puține ori mediul online a fost cel care a mobilizat cel mai bine oamenii atunci când s-a dorit consultarea publică în privința unor situații creeate la acel moment.

Așa se întâmplă și în aceste zile pe rețelele de socializare, motivul fiind comunicarea defectuoasă a actualului guvern într-o problemă foarte sensibilă pentru societatea civilă, ducând la acțiuni în masă mobilizate prin aceste rețele de socializare, neprevăzute de actuala conducere.
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one