"Copilăria mea a fost sublim-infinitul timp al fericirii din istoria mea" - I.D. Sîrbu (Petrila 1919 - 1989)

Website media de Știri

.
.

Radio Tradițional Petrila - Asculți muzica de acasă!

info-nou-petrila.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși prietenilor articolele care v-au plăcut!
drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Ⓒ - "Copyright - Info Petrila"
donatebutton-paypal-home.png
kapitaltv.jpg

Vremea ACUM

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg

Rezultate LOTO

Statistici vizite

Mulțumim!

Românii care au muncit și în străinătate primesc pensie dublă

12243000_10153303356617775_3943521621297435501_n.png
Unii dintre românii care muncesc peste hotare încep să se gândească la vârsta pensionării, în timp ce alții deja au ajuns la această vârstă.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, este necesar să fie respectate unele condiții.
***
Prima dintre acestea ar fi cea de pensionare din țara în care muncesc și din țara de origine.

Însă, condiția principală pe care trebuie să o îndeplinească o persoană este să fi lucrat mai mult de un an cu contract de muncă, astfel încât vechimea să îi fie luată în calcul.

Iată ce trebuie să facă o persoană pentru a primi banii:

Persoanele care îndeplinesc condițiile de mai sus, își pot depune dosarul de pensionare la Casa Județeană de Pensii din județul în care au domiciliu pe buletin.
La calculul pensiei, se va lua în considerare atât vechimea din România, cât și cea realizată în alt stat cu care țara noastră are încheiate convenții.

Apoi, pensia din străinătate este plătită de statul în care au lucrat, putând fi transferată în țara noastră în lei, la cursul BNR din ziua plății.

Atenție, însă!

Cei care au lucrat peste graniță vor primi pensie de la statul respectiv doar în momentul în care îndeplinesc cerințele de pensionare ale țării în care au muncit: vârstă, vechime minimă.
(Vocea.biz)
04.01.17 10:59
Bolog Petru Daniel
© 2016 INFO PETRILA. Conținutul acestui site este proprietatea Daniel Petru Bolog. Este interzisă republicarea conținutului fără menționarea explicită a sursei.
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial infopetrila.ro.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației FACEBOOK, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Astfel, am renunțat la proiectul domeniului .ro și am ajuns pe această platformă mult mai accesibilă, atât pentru utilizatorii de PC cât și pentru MOBILE.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2016

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one