Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

La cumpăna dintre ani, Adrian Dolha a salvat două vieți

Adrian-Dolha-1-Small-720x340.jpg
La 30 de ani, Adrian Dolha îmbină utilul cu plăcutul. Face fotbal din pasiune la echipa din Liga a IV-a, Inter Petrila, dar este și angajat cu acte în regulă la SMURD Hunedoara.

Face parte din această echipă de paramedici de trei ani, timp în care a avut peste 1000 de intervenții, multe dintre acestea fiind decisive în salvarea a numeroase vieți.
***
Pe lângă faptul că de mulți ani este gogheterul echipei petrilene, care a încheiat turul pe primul loc, acesta a avut și în noaptea de anul nou două intervenții ce au salvat două vieți.

“Poate pentru unii pare greu ceea ce face eu, dar dacă îți place nimic nu este greu. Mi-au plăcut de nimic sporturile extreme și mi-am dorit să fiu salvator. Am urmat cursurile de paramedic de la Oradea și am decis să fiu pe ambulanța de la Petrila. În cei trei ani am luat parte la descarcerări, accidente rutiere, participând la peste 1000 de cazuri. Acum de anul nou am avut patru cazuri, din care două au fost mai grave. Am intervenit la timp și am reușit să salvăm viețile oamenilor”, povestește paramedicul petrilean.
De-a lungul anilor, Adi Dolha a întâlnit tot felul de cazuri care l-au impresionat .

“Am văzut multe accidente înfiorătoare, dar cel mai mult m-au marcat cazurile cu copii, am dat peste copii înecați pe care i-am salvat, sau copii prinși în accidente rutiere”, spune paramedicul.

Dolha este și principalul marcator al echipei sale, fiind ani la rând golgheter. Joacă la Inter Petrila de 12 ani, iar înainte să fie un atacant de temut pentru echipele din județ, acesta a fost portar la Jiul, iar mai apoi la Petrila.

Anul acesta Inter Petrila luptă pentru titlul de campioană a județului având în echipă unii dintre cei mai experimentați jucători cu state chiar în prima ligă sau liga a doua.
Articol publicat de Jurnalul Văii Jiului
06.01.17 06:34
Bolog Petru Daniel
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one