Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

INFO PETRILA - LA 8 ANI DE EXISTENȚĂ!

8ani.jpg
Iacătă am ajuns la o frumoasă vârstă, 8 ani! Mulți sau puțini, trebuie să mulțumesc tuturor celor care au susținut acest proiect, dumneavoastră, cititorului.

În acești ani am încercat să promovez frumosul cotidian din Valea Jiului, în special din comunitatea a cărui nume o poartă acest proiect media, Petrila. Câteodată am excelat, câteodată am eșuat, dar așa am învățat să merg mai departe.
***
Fie că a fost vorba despre cultură, tradiții, istorie, turism, sau sport, am încercat, și sper că am reușit în oarecare măsură, să promovez o zonă de o frumusețe inestimabilă, dar cu multe lipsuri în ceea ce privește promovarea ei.
Am reușit o colaborare apropiată cu toate sursele mediatice din Valea Jiului și mulțumesc pentru această colaborare care, pe viitor, mi-o doresc mult mai intensă. În mod special, doresc să mulțumesc Grupului Exclusiv Media, pentru cea mai bună colaborare din ultimul an.
La mulți ani, Info Petrila!
Cu drag, al dumneavoastră, Daniel P. Bolog!
26.12.16 21:54
Bolog Petru Daniel
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one