Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

De Crăciun, fii mai bun! În Valea Jiului, Moșul vine pe bicicletă

FB_IMG_1482133111859.jpg
Moș Crăciun cu plete dalbe
A sosit de prin nămeți,
Să aducă daruri multe,
La fetițe și băieți.

După cum spun și versurile colindului de Crăciun, așa s-a întâmplat duminică în Valea Jiului.
***
Numai că Moșul nu a venit cu reni și sanie, așa cum îl știm din legende, el a sosit pe bicicletă. Și nu a venit singur!

El a avut zeci de ajutoare, toate pe bicicletă, colindând Valea Jiului în lung și-n lat, împărțind daruri, bucurie și speranță, din tolba lui cea roșie încărcată cu jucării, hăinuțe și dulciuri multe, pentru copiii cuminți.
Acțiunea sportivilor de la San Montan, " De Crăciun, fii mai bun!", nu mai este un eveniment inedit pentru Valea Jiului.

De câțiva ani, acești sportivi minunați ne-au obișnuit cu o continuitate în preajma sărbătorilor de iarnă.
FB_IMG_1482133334250.jpg
Ajutați de oameni sufletiști, care au făcut donații în jucării, hăinuțe, dulciuri și bani, Moșii San Montan au împărțit aceste daruri pentru copiii de la "Children's Home" din Lupeni, "Salvați Copiii" din Petrila și "Casa Speranței" din Baru.
***
Chiar dacă nu mai este un eveniment inedit, de fiecare dată ne surprind prin bucuria, veselia și optimismul lor, reușind să alunge orice urmă de tristețe din sufletul tuturor acelora care îi întâlnesc pe traseul lor prin toată Valea Jiului.

"MULȚUMIM TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT ÎN VREUN FEL LA ACȚIUNEA "DE CRĂCIUN FII MAI BUN", (celor care au ajutat financiar, au donat jucării, hăinuțe, dulciuri, celor care au ajutat la "ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN"... și nu în ultimul rând celor care au ales să fie "MOȘ CRĂCIUN" pe bicicletă și au pedalat alături de SAN MONTAN). DUMNEZEU să vă dea sănătate și să vă binecuvânteze pentru gestul de a aduce bucurie unor copii care au nevoie de tot ce le putem dărui din bunătatea sufletului nostru! SĂRBĂTORI FERICITE TUTUROR !" (San Montan)
FB_IMG_1482133075738.jpg
Foto
san-montan-craciun (2).jpg
san-montan-craciun (4).jpg
san-montan-craciun (5).jpg
san-montan-craciun (6).jpg
Imagini: Vasile Laurențiu Sorin, San Montan
Daniel P. Bolog - Info Petrila
19.12.16 16:56
Bolog Petru Daniel
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one