.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
angajari.jpg
Societate comercială, angajăm muncitori pentru montaj structuri metalice în Paroșeni. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0744568996
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
stadion-sintetic.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

logo2.png
ziare.jpg
Breaking News, știri din comunitatea Văii Jiului, în colaborare cu partenerii media, reportaje și documentare.

Actualitatea petrileană în spațiul virtual.
Știri Info Petrila
Iancu-Avram.jpg
Bibliotecarul petroşenean, Avram Iancu, a ajuns marți, 15 august, în apele teritoriale românești ale Dunării. Pe tot traseul Dunării, parcurs înot de la izvoare și până la intrarea în România, Avram Iancu s-a bucurat de susținerea și emoțiile românilor aflați în Europa însă, cel mai emoționant moment a fost cel în care a revenit pe teritoriul patriei.
20170717_102716.jpg
Este o prioritate a administrației locale de la Petrila confortul petrilenilor, iar pentru realizarea acestui deziderat se află în derulare mai multe lucrări de modernizare sau reabilitare a spațiilor publice, a cartierelor și aleilor, precum și a parcurilor publice din oraș și multe altele.
jurca-vasile.jpg
După credința Sfintei Biserici, la Adormirea Maicii Domunului, Maria Maica Domnului, cu trupul schimbat, viu și proslăvit, a fost dusă la ceruri de îngeri. Și de acolo se roagă de-a pururi pentru noi.

Sărbătoarea aceasta are, chiar dacă vorbim despre "adormire", o semnificație dincolo de moarte pentru cei ce au această înțelegere tainică a ei. Cea mai potrivită interpretare, caracteristică ortodoxiei, este aceea care are în centru învierea, viața cea vesnică.

Din acest motiv, această sărbătoare nu este tristă, ci plină de bucurie. Să o primim în sufletele noastre așa cum se cuvine!

Vasile Jurca - Primar Orașul Petrila
doinita-balanesc.jpg
Ne închinăm astăzi cu smerenie în fața Sfintei Fecioare Maria, amintindu-ne de viața sa dreaptă, de suferințele sale și de puternica sa credință, care a călăuzit-o.

Exemplul său de viață și de credință este călăuză pentru orice femeie drept-credincioasă.

Astăzi, la praznicul Adormirii Maicii Domnului, rugăciunile noastre se îndreaptă către toți cei care poartă cu mândrie numele Mariei.

Sărbători binecuvântate, tuturor! Doamne-ajută!

Doinița Maria Bălănesc - Consilier Județean Hunedoara
incendiu-stadion-1.jpg
Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara pe cocheta tribună a Stadionului Parângul din Lonea. Imaginile surprind momentul de început al incendiului, atunci când a fost anunțat prin seviciul de urgență 112.
jurca-gal.jpg
Ce sunt GAL-urile și cum se poate dezvolta o comunitate locală, s-ar putea să vă întrebați mulți dintre dumneavoastră, auzind mereu de posibilitatea de finanțare nerambursabilă prin aceste structuri.
primar21.jpg
Zilele trecute, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, s-a aflat la Timișoara pentru semnarea contractului de finanțare pe fonduri europene, pentru primul bloc din Petrila reabilitat pe axa 3.1 POR.
minerit.jpg
Ziua Minerului, 6 august, așa cum o știe o comunitate legată sufletește de practicarea mineritului, Valea Jiului. Poate semnificația acestei zile nu o știe oricine iar pentru noi cei care existăm în mijlocul lor, atâți câți mai sunt, este o zi specială, cu regret spunând, pe cale de dispariție.
Meteo - Cod rosu.jpg
Meteorologii au emis o avertizare cod roşu de caniculă pentru 12 judeţe din vestul ţării, valabil petru intervalul 4 august 2017 - 5 august 2017
ziua-imnului.png
Ziua Imnului Naţional este sărbătorită, anual, începând din anul 1998, ca urmare a unei hotărâri a Senatului României, din 18 mai 1998. În varianta prescurtată imnul este intitulat - "Deşteaptă-te române !" - şi conţine 4 strofe, selectate din cele 11 strofe ale poemului "Un răsunet".
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one