Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri Locale

logo2.png
Breaking News, știri din comunitatea Văii Jiului, în colaborare cu partenerii media, reportaje și documentare.

Actualitatea petrileană în spațiul virtual.
Ultimele știri Info Petrila
lore-juglea.jpg
Ea e pata de culoare din gri-ul Petroșaniului, un fel de ghiocel răsărit la buza minei special ca să mai înveselească lumea din jur.

E ultima ziaristă sportivă care deține un condei ascuțit dar și un toc pe măsură. Nu e alta ca ea în Valea Jiului care să știe mai bine ca ea scorul și minutul. Doamnelor, domnilor, intră pe teren Loredana Juglea.

Foto: Facebook Loredana Juglea
Documentar KANAL D
parângul-night1.jpg
Parângul Night Challenge este o competiție de tip VERTICAL RACE, nocturnă, organizată de A.S. Bike & Run Petroșani, având două categorii de concurs, alergare și ski de tură.

În acest an au fost peste 80 de înscriși în concurs, concurenți din toată țara au animat Parângul în nocturnă, concursul având deja mare căutare fiind la cea de-a IV -a ediție.
Resiport.jpg
SC TELEROM PROIECT, societate având ca obiect servicii de internet și date pe raza orașului Petrila și zonele limitrofe face ANGAJĂRI.

Posturi disponibile:
- Tehnician rețele de internet - 2 posturi;
- Tehnician sisteme de securitate - 2 posturi.

Mai multe detalii puteți obține direct la sediul societății din strada Alexandru Sahia, nr. 23B1, parter, sau la telefon 0722 265 811, 0254 550 000.

CV-urile se pot trimite și pe adresa de email office@tele-rom.ro.

Vrei să lucrezi în domeniul IT, la SC TELEROM PROIECT ai toate șansele de promovare!
apa.jpg
S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani anunţă restricţii în furnizarea apei potabile, pentru luni, 20.02.2017 în orașul Petrila – între orele 10:00 – 16:00.

Zona afectată: Cartier Brătianu;
primar21.jpg
O analiză de ansamblu primită din partea Primarului Orașului Petrila, Vasile Jurca, arată că hala industrială cerută de majoritatea potențialilor investitori și care se preconizează a fi construită în perimetrul fostei mine Petrila nu este doar un vis, ci aceasta tinde să se concretizeze și va deveni un fapt real în cel mai scurt timp posibil.
bogat-bani.jpg
Susținerea sportului la nivel local (și nu numai) este legiferată în România printr-o lege în care regăsim articole pompoase (nici nu mai are rost să îi dăm numele), ai zice chiar că sportul o duce foarte bine. O lege a sportului în care sunt stipulate condiții fantastice care ar trebui să susțină activitatea sportivă și sportivul în particular, însă nu se întâmplă chiar așa.
preparatia.JPG
Până nu de mult potențialii investitori căutau terenuri racordate la utilități, acum cerințele acestora s-au schimbat. Aceștia caută acum hale de producție gata construite unde să-și poată dezvolta afacerile.

Din aceste considerente, consilierii locali din Petrila au aprobat în 2016 două amplasamente unde ar urma să fie construite hale de producție pentru investitori. Unul dintre amplasamente este situate în zona Puțului 1 Est, iar cel de-al doilea amplasament pe locul unde a fost preparația, acum demolată.
angajari.jpg
Una din firmele care în urmă cu câțiva ani și-a desfășurat activitatea la Petroșani, caută acum muncitori din Valea Jiului.

EUROSPORT DHS (fabrica de biciclete, așa cum este cunoscută), și-a anunțat disponibilitatea de a angaja un număr de peste 100 de persoane iar salariile și compensațiile sunt motivante.
Happy-Valentine-Day-Red-Roses-Graphic.jpg
Odată, era un împărat roman al cărui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptător îndârjit și a avut multe războaie. El a vrut o armată puternică dar majoritatea bărbaților romani nu doreau să meargă în luptă. Împăratul s-a gândit că, în locul luptei, bărbații preferau să stea acasă cu soțiile și copiii lor. În consecință, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători. Împăratul s-a gândit că această lege îi va face pe bărbați să meargă la război și să lupte ca niște adevărați soldați.
16640813_1160837914028681_2727183975673565716_n.jpg
Accident rutier soldat (din fericire) doar cu pagube materiale, fiind vorba de avarierea destul de gravă a celor două autoturisme implicate în accident.

Din primele informații rezultă că accidentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate, organele competente urmând să stabilească exact vinovatul.

Conducătorii autovehiculelor sunt din Petrila, unul dintre acestea practicând serviciul de TAXI.
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one