.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
drapel-radio-traditional.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri din Sport

logo-sport-news.png
ziare.jpg
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local
Revista Presei Sportive
Ultimele știri din Sportul local
primar-inter2.jpg
Ultimul antrenament al sportivilor de la CS Inter Petrila, înainte de startul în returul campionatului județean de fotbal, a fost precedat de o întâlnire cu Primarul Orașului Petrila, Vasile Jurca.
AFIS-CUPA-INSTITUTIILOR.jpg
Clubul Sportiv "Inter" Petrila, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila, organizează în perioada 27 martie - 9 aprilie 2017, prima ediție a campionatului de fotbal pe teren sintetic "Cupa Instituțiilor".
3.jpg
Sâmbătă, 25 martie, se vor disputa primele meciuri din returul acestui campionat județean de fotbal, pentru Liga a IV -a, un retur care se prevestește a fi plin de surprize, de acest lucru, desigur, beneficiind și suporterii echipelor angajate în întreceri, care se așteaptă să vadă meciuri adevărate pe stadioanele județului.
kalai.jpg
Oficial, returul campionatului județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara, va începe sâmbătă, 25 martie, însă acesta are programat în avanpremieră un meci restant din turul campionatului, Universitatea Petroșani - Jiul Petroșani, derby municipal petroșenean amânat din cauza terenului impracticabil.
minge_pe_teren.jpg
Duminică, în etapa cu numărul XVI a returului campionatului județean de fotbal, Liga V Hunedoara, a plouat cu goluri la propriu.
20170312_095053.jpg
Trei zile de fotbal s-au derulat cu succes în sala de sport a Colegiului Economic "Hermes" din Petroșani. Ediția a doua a Cupei "Crucea Roșie" Petroșani și-a atins scopul final, motivația fiind promovarea sportului, a mișcării și sănătatea.
fotbalmini.jpg
Fotbalul mic din Hunedoara ia startul astăzi în returul campionatului județean. Meciurile încep, așa cum ne-am obișnuit, la ora 11,00, iar etapa de start este cea cu numărul XVI.
14-4.jpg
Liderul campionatului Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, are o iarnă internă. Echipa antrenată de Avram „Vuță” Moldovan a avut până acum patru jocuri amicale (5-1 și 5-2 cu Măgura Pui, 7-2 la Parângul Bumbești Jiu și 1-4 la Șurianul Sebeș, urmând ca sâmbătă, 11 martie, să joace în deplasare la Minerul Uricani.
surianu-inter.jpg
Liderul Ligii a IV -a Hunedoara, Inter Petrila, a pierdut meciul amical de la sfârșitul săptămânii trecute în fața liderului campionatului județean Alba, Șurianu Sebeș.
popice1.jpg
În urma cererii adresate Federației Române de Popice de către CS Inter Petrila, cu ocazia meciului programat cu CFR Cluj & CSM C. Turzii, popicarii petrileni vor juca și un meci restant cu C.S.M Satu Mare.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one