Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri din Sport

logo-sport-news.png
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local
Ultimele știri din Sportul local
16832134_10208488633390495_3004501228796518031_n.jpg
Primul meci amical de pregătire și prima victorie consemnată de Inter Petrila în partida de la Sadu, în compania echipei Parângul Bumbești Jiu, selecționată a județului vecin, aflată pe locul patru în clasamentul gorjean al Ligii a IV -a.

Cu excepția vântului care a pus câteva probleme, vremea a fost destul de bună pentru fotbal, partida s-a disputat pe un teren uscat, județul vecin având o climă mai calmă și terenuri practicabile.
fot1.jpg
Stagiul de pregătire al sportivilor de la secția de fotbal Inter Petrila continuă cu programări ale câtorva partide amicale, menite să testeze atât pregătirea fizică înainte de returul campionatului cât și pregătirea tehnică a jucătorilor, accentul punându-se pe meciuri jucate în deplasare.

Prima întâlnire de acest gen se va desfășura la Bumbești-Jiu sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 11.00, având ca adversară echipa "Parângul" Bumbești-Jiu, echipă aflată pe poziția a patra în clasamentul gorjean al aceluiași eșalon.
16649415_10208450904127287_1845256320505691568_n.jpg
La sfârșitul acestei săptămâni, Inter Petrila va lua startul în primele competiții oficiale de fotbal-tenis după integrarea în primul eșalon al Federației Române de Fotbal-Tenis.

Lotul de 6 jucători, alcătuit din Florin Bolohan, Nicușor Chircu, Bogdan Marmaliuc, Daniel Zvanciuc, Cristian Horvath și Claudiu Stoica (antrenor jucător), s-a pregătit intens la Sala Sporturilor "Constantin Brâncuși" din Petrila pentru această repornire a motoarelor în fotbal-tenisul petrilean.
PROF-CORDEA.jpg
Reacțiile sosite pe adresa redacției, precum și mesajele din pagina de socializare Info Petrila, confirmă o strălucită carieră educațională a profesorului Ioan Cordea.

Mărturisesc că nu sunt deloc surprins de zecile de mesaje de mulțumire la adresa profesorului, omului Ioan Cordea. Zilele trecute, având ocazia de a depăna câteva amintiri cu dumnealui, am fost fascinat de comoara pe care o poartă în mintea și sufletul lui, fiecare frază fiind împodobită cu exemple trăite într-o carieră sportivă de zeci de ani, cea mai mare mândrie fiind sutele de tineri pe care a avut onoarea să îi antreneze.
12140661_451270055056961_1595311065993437984_n.jpg
Puțin sceptic dar, în același timp, o adevărată oază de optimism, debordând de sănătate menținută doar prin sport, pe care îl practică de la fragedă vârstă cu o încăpățânare ieșită din comun, profesorul Cordea este un exemplu de urmat pentru toți cei care îmbrățișează sau își doresc să îmbrățișeze sportul.
16708514_10208429077421633_6910241000788603407_n.jpg
CS Inter Petrila continuă seria antrenamentelor premergătoare returului campionatului județean de fotbal în ritm susținut, motivația fiind menținerea pe prima poziție până la sfârșitul campionatului.

Programul sportivilor petrileni pentru această săptămână a fost unul foarte încărcat încă de la început, culminând sâmbătă, 11 februarie, fiind programată o nouă întâlnire pentru alergare pe Cheile Tăii, precum și exerciții de sală efectuate în Sala Sporturilor "Constantin Brâncuși" din Petrila.
20160203_154858.jpg
Ocupantă a primului loc pe podiumul județean, după încheierea turului, CS Inter Petrila a reluat antrenamentele pentru returul campionatului județean de fotbal.

După întrunirea lotului la 1 februarie, continuată cu discuţii între conducerile tehnică şi administrativă cu jucătorii, a urmat astăzi şi alergarea de rigoare, care nu a fost prima din acest an şi nici prima de la încheierea sezonului competiţional de toamnă pentru majoritatea jucătorilor.
4.jpg
Primele meciuri amicale de pregătire a noii echipe de Fotbal - Tenis Inter Petrila s-au desfășurat în compania echipei Comexim Lupeni, cea mai bună echipă din Valea Jiului, atât pe plan național cât și mondial.

Partidele s-au disputat la Sala Sporturilor Constantin Brâncuși din Petrila iar debutul în acest sport a avut rezultate foarte bune pentru petrilenii lui Claudiu Stoica, fiind un bun prilej de evaluare a pregătirii sportivilor în compania campionilor lupeneni.

Realizator: Daniel P. Bolog
Info Petrila Sport - 2017
inter.jpg
1 februarie 2017 este data oficial anunțată la care se va suna adunarea pentru fotbalul de la Inter Petrila.

Cu excepția Jiul Petroșani care a început deja pregătirile, restul echipelor din Valea Jiului vor începe pregătirile tot în luna februarie, având în vedere startul târziu al returului campionatului, 25 martie 2017.

Returul campionatului județean găsește Inter Petrila în poziția de lideră a clasamentului iar jucătorii și staful tehnic al echipei își doresc ca acest lucru să continuie și mai departe, având acum cea mai mare șansă de a ajunge la barajul pentru Liga a III -a.
12-FOTBAL1-248x300.jpg
Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara a lansat pe portalul propriu programul pentru aplicarea vizelor sportivilor pentru anul 2017.

Echipele se vor prezenta cu carnetele de legitimare, cu contractele jucătorilor non amatori, unde este cazul (unde au expirat aceste contracte) și cu tabelele cu jucătorii.
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one