.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
cat-music-live-tv.jpg
Radio Traditional2.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri din Sport

logo-sport-news.png
ziare.jpg
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local
Ultimele Știri din Sportul Local
BARAJ.jpg
Sâmbătă, 24 iunie 2017, începând cu ora 17,30, Info Petrila va transmite LIVE partida contând pentru returul barajului Liga 3, dintre campioana Ligii a IV -a Timiș - ACS Ghiroda și campioana Ligii a IV -a Hunedoara, CS Inter Petrila.
20170622_154402.jpg
Este vorba de o secţie de atletism, unde va antrena profesor Nadia Buică. Sub îndrumarea acesteia se va afla o grupă de copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 11 ani, seniori între 18 şi 35 de ani, dar şi veterani trecuţi de 40 de ani. Tot aici îl vom regăsi şi pe maratonistul Ion Bârnea.
inter-banner.jpg
Inter Petrila îşi joacă sâmbătă ultima carte de a accede în Liga a III-a, de la ora 17:30, pe stadionul "Emilian Pavel" din comuna timişană Ghiroda. În cazul în care după 90 minute Inter Petrila va conduce cu 2-1, se vor juca două reprize de câte 15 minute de prelungiri. Dacă nu se va marca în acest interval, se vor executa lovituri de departajare.
1inter.jpg
ACS Ghiroda a câștigat manșa tur cu Inter Petrila din barajul pentru Liga a III-a, la scorul de 2-1, după ce elevii lui Vlad Bura și Paul Codrea au marcat toate reușitele. Mancaș a dat un autogol pe final, după ce și hunedorenii lui Aurel Moldovan au jucat foarte bine și au avut chiar și o bară. Partida de pe arena Parângul a avut loc într-un cadru pitoresc, cu o ploaie cu soare, curcubeu, acorduri ale celebrei ”Un’estate italiana”, considerată cea mai frumoasă melodie a unui turneu final, plus un public dornic de fotbal.
fotbal-tenis.jpg
În Valea Jiului s-a desfăşurat etapa a cincea a Campionatului Naţional de fotbal-tenis, la seniori. Cele 10 echipe au jucat în două săli, la Lupeni şi la Uricani. Băieţii de la Comexim R Lupeni au câştigat probele de simplu şi dublu şi locul 2 la proba de triplu, la egalitate cu Proactiv Târgovişte pentru că i-au bătut în grupă, dar au pierdut în finală.
1inter-baraj.jpg
Campioana Ligii a IV -a Timiș, ACS Ghiroda, a câștigat manșa I a barajului de promovare în Liga 3, dispunând sâmbătă, pe stadionul "Parângul Lonea", de prima clasată în Liga a IV -a Hunedoara și obține astfel prima șansă în dubla dispută cu CS Inter Petrila, pe care îi vor primi sâmbăta viitoare în returul de la ora 17,30 de pe arena "Emilian Pavel": CS Inter Petrila – ACS Ghiroda 1-2 (0-1).
sport-iancu.jpg
Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani care și-a asumat competiția curajului cu limitele rezistenței umane, se pregăteşte să înoate nu mai puțin de 2.860 de kilometri pe Dunăre, de la izvoarele acesteia din Munţii Pădurea Neagră (în Germania) și până în Portul Sulina (din Detla Dunării – România).
cupa1.jpg
Event-ul județean, Cupa României, s-a încheiat sâmbătă pe stadionul "Michael Klein" din Hunedoara. Finalista se desemnează prin lovituri de departajare, după 120 de minute de joc încheiate la egalitate (1 - 1) între cele două echipe calificate pentru finala Cupei României, Inter Petrila și Retezatul Hațeg.
19095950_10209362770123367_253113287_o.jpg
Etapa a V-a de seniori masculin din cadrul Campionatului Național de Fotbal Tenis este în plină desfășurare la Lupeni și Uricani.
cupa1.jpg
Mai sunt doar câteva zile până la Finala Cupei României la Fotbal. Campioana județului Hunedoara se pregătește pentru examenul vieții. Meciuri mari vor urma pentru Inter Petrila, miza fiind Cupa României și Barajul pentru Liga 3.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one