.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!
 
drapel-radio-traditional.jpg
kapitaltv.jpg
stadion-sintetic.jpg

Parteneri

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Știri din Sport

logo-sport-news.png
ziare.jpg
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local
Ultimele Știri din Sportul Local
sala_popice.jpg
La sfârșitul acestei săptămâni, pe Arena de Popice din Petrila se va desfășura Finala Campionatului Naţional de Popice U14, individual clasic și tandem, eveniment la care vor participa sportivi înscriși în competiție atât la feminin cât și la masculin.
1.jpg
"TIMOTION" este un eveniment caritabil care s-a desfășurat în frumosul oraș Timișoara, organizat de mai multe ONG -uri timişorene.
BAITA.jpg
Scor fabulos la Crăciunești, duminică 23 aprilie, în partida dintre "Șoimul" Băița și "Metalul" Crișcior, contând pentru etapa cu numărul XVI a campionatului județean de fotbal, Liga IV.
universitatea-inter.jpg
Etapa cu numărul XVI a campionatului județean de fotbal Hunedoara aduce un avantaj de cinci puncte liderei, Inter Petrila, în clasamentul Ligii a IV -a, după victoria cu 1 - 6 obținută în deplasare pe terenul "Știința" Petroșani. Hercules Lupeni nu reușește să treacă de "puntea suspinelor" la Hunedoara. "Jiul" Petroșani, surpriza etapei.
duma1.jpg
În timp ce Interul obține o nouă victorie consecutivă pe teren propriu, învingând Aurul Brad cu 4 - 1 în etapa cu numărul XV, Hercules face scorul etapei la Lupeni jucând împotriva vecinilor de la Uricani, cu 6 - 0 Minerul Uricani coboară din nou pe ultima poziție a clasamentului.
PROGRAM-ETAPA XV.jpg
Etapa cu numărul XV a campionatului județean de fotbal a programat doar patru din cele șase partide care urmau să se joace în Liga IV pentru sâmbătă 15 aprilie 2017.
maraton2.jpg
Cea de-a VII -a a ediție a Maratonului Internațional Cluj-Napoca le-a propus anul acesta alergătorilor amatori și profesioniști trei probe tehnice, maraton, semi-maraton, maraton ștafetă și cros, iar Petrila și Valea Jiului a avut reprezentanți pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
4.jpg
Ultima parte a campionatului de fotbal pe teren sintetic "Cupa Instituțiilor Orașului Petrila" s-a consumat duminică, 9 aprilie, după două săptămâni de întreceri la care au participat 14 echipe de fotbal din cadrul instituțiilor orașului Petrila.
1-inter.jpg
Victorii importante în deplasare în cea de-a XIV -a etapă a campionatului județean de fotbal, Liga a IV -a hunedoreană. Cea mai mare surpriză la Uricani, după o lungă perioadă de eșecuri Minerul Uricani ține în șah Victoria Călan. Șoimul are șanse reale să ajungă pe podium.
Retezatul-Inter.jpg
Relansarea campionatului Ligii a IV -a hunedorene face ca următoarele etape care se vor desfășura în acest retur să fie din ce în ce mai interesante.
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one