"Copilăria mea a fost sublim-infinitul timp al fericirii din istoria mea" - I.D. Sîrbu (Petrila 1919 - 1989)

Website media de Știri

.
.

Radio Tradițional Petrila - Asculți muzica de acasă!

info-nou-petrila.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși prietenilor articolele care v-au plăcut!
drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Ⓒ - "Copyright - Info Petrila"
donatebutton-paypal-home.png
kapitaltv.jpg

Vremea ACUM

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg

Rezultate LOTO

Statistici vizite

Mulțumim!

Știri din Sport

logo-sport-news.png
Ultimele știri din Sportul local
Știrile din lumea sportului din Valea Jiului. Promovăm performanțele din sportul local
2.-Adrian-Campean-17-ianuarie-pagina-11.jpg
Articol semnat:
Ovidiu Mănăstire - Mesagerul Hunedorean

Căpitanul şi antrenorul secund al liderului Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, crede că gruparea de pe Jiul de Est este favorită la câştigarea campionatului, dorindu-şi promovarea în al treilea eşalon.

Experimentatul fotbalist spune că la acest nivel banii nu fac diferenţa între echipe, fotbalul jucându-se şi cu sufletul.
WINTERRACE_02.JPG
Sezonul competițional al Asociației San Montan din Petrila a fost deschis prin participarea a patru sportivi din cadrul asociației la Făget Winter Race 2017, un concurs de alergare cu diferență de nivel +700 m.

Făget Winter Race este un concurs de trail running ce se desfăşoară pe timp de iarnă, în Pădurea Făget, la limita municipiului Cluj-Napoca. Ediţia a patra s-a desfășurat la data de 14 ianuarie 2017.
20160319_115348.jpg
Federația Română de Fotbal anunță, prin adresa nr. 4772/19.12.2016, că în anul competiţional 2016 - 2017 vor avea loc jocuri de baraj pentru promovare în Liga a III -a.

Lipsa sau retragerile unor echipe din timpul campionatului Ligii a III -ai au lansat ipoteza ca Federaţia Română de Fotbal să renunţe la barajul de promovare în eşalonul trei pentru campioanele Ligii a IV -a, neexistând nici un comunicat oficial făcut în acest sens.
fotbal-tenis (2).jpg
Ultima ședință AGA din cadrul CS Inter Petrila a stabilit înființarea unor noi ramuri sportive care vor activa în cadrul clubului.

Una dintre acestea este secția de Fotbal - Tenis, sport care în anii trecuți a adus în marile competiții naționale și internaționale, performanțe competiționale deosebite, așa cum ne asigură Claudiu Stoica, viitorul antrenor al noii secții înființate.
iasi.jpg
O carieră dedicată fotbalului, un jucător din elita "sportului rege".
Iosif Kalai (CS Inter Petrila) - O viață de fotbalist.

Realizator: Daniel Bolog - Info Petrila
S-au folosit imagini din arhiva personală a sportivului.
inter-nou.jpg
Clubul Sportiv Inter Petrila vă urează: La Mulți Ani 2017!
cupele.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute, la Baza Eurocenter (balon) din Hunedoara, s-au desfășurat întrecerile la minifotbal între primăriile hunedorene, contând pentru Cupa Primăriilor la minifotbal.

În cursul zilei de sâmbătă s-au jucat meciurile pe grupe, în competiție fiind înscrise un număr de 14 primării din județ, împărțite pe patru grupe, condiția de participare fiind ca jucătorii fiecărei echipe să aibă adresa validă în localitatea pe care o reprezintă. Din Valea Jiului la competiție a participat echipa Primăriei Petrila, condusă de vice-primarul orașului, Dorin Curtean.
scoala-de-fotbal-inter-petrila-d-e.jpg
Școala de Fotbal a Clubului Sportiv Inter Petrila produce în continuare tinere talente pentru sportul cu balonul rotund.

Nimic nu este mai îmbucurător decât să îi vezi pe acești tineri pasionați pentru sport, într-o lume a computerului și a mediului virtual.

Așa se întâmplă la Petrila, mai exact în Sala Sporturilor de la Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuși", unde antrenori dedicați sportului, îndeosebi fotbalului, prof. Aurel Moldovan și prof. Cristian Buium, sunt în permanentă căutare și pregătire a tinerelor talente, copii cu aptitudini sportive care pot devenii viitori campioni.

Video - Reportaj într-o sesiune de antrenament a Juniorilor D și E, CS Inter Petrila.
Inter Petrila

Inter Petrila

Foto: Genu Tuțu (croncavj.ro)
Fostă C.S. Lonea și Parângul Lonea, actuala Inter Petrila a împlinit în 2016, venerabila vârstă de 95 de ani. O echipă cu un tur de forță excelent, fapt ce îi "trădează" intențiile de a reveni în sistemul național divizionar, acolo unde a jucat atâția ani.

Cu un lot omogen, cu un antrenor care intră în al 4-lea an alături de echipa petrileană, Inter-ul s-a impus încă de la început. Asta nesocotind faptul că singura înfrângere a fost cu Aurul Certej, în prima etapă, care s-a jucat după ... etapa a 9-a!
tricolorii-români.jpg
Tricolorii români pe marile bulevarde ale fotbalului.

Acesta este genericul unui documentar realizat în studiourile Sahia Film, semnat de regretatul cronicar sportiv, Ioan Chirilă, în regia lui Timotei Ursu, minunăție păstrată în arhivele televiziunii, reluată de Aurel Țicleanu spre deliciul suporterilor români, nostalgici ai echipei României 1984.

Euro 1984 a reprezentat o performanţă extraordinară pentru România, care a reușit să acceadă la turneul final.
sampanie-pentru.jpg
Luna decembrie debutează cu aniversări în familia fotbalului petrilean.

Chiar pe 1 decembrie, sportivul Daniel Zavracu, nouarul de la Inter Petrila, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani.

Data de 2 decembrie ne aduce în prim plan aniversarea președintelul CS Inter Petrila, Eugen Duma și a golgheterului echipei petrilene, Iosif Kalai, veteranul cu numărul 20 din formația de la Petrila.
lupte-ozarhievici3.jpg
În întrecerile pentru finala Cupei României la lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere, categoria de vârstă cadeți, desfășurate la Târgoviște, sportivii hunedoreni au obținut numeroase medalii, prin participarea sportivilor de la Hunedoara, Petroșani și Petrila.

Între aceștia se distinge Mihai Stereulea de la CSS Hunedoara care a obținut titlul de campion la categoria 42 kg și medalia de aur.

Sportivii hunedoreni au cucerit încă două medalii de argint și șase de bronz, printre aceștia clasându-se și Adrian Ozarchevici (foto) de la CS Inter Petrila cu bronzul obținut la categoria 74 kg.
marius-necreala.jpg
Fotbalul petrilean a fost în doliu, sâmbătă, 26 noiembrie 2016, prin dispariția fulgerătoare a celui care a fost un îndrăgit fotbalist dar și antrenor la Parângul Lonea (Inter Petrila), Marius Necreală (Marco).

Marco, așa cum îl știau prietenii și colegii, jucătorul cu numărul 8 petrilean, un fotbalist extraordinar cu un caracter puternic, mai rar întâlnit, un fotbalist cu o tehnică de invidiat, care dribla adversarii cu o ușurință de nedescris dar, din păcate, care nu a putut dribla și moartea.

O boală necruțătoare îl răpune la numai 53 de ani, lăsând în urmă amintiri frumoase pentru oricine l-a cunoscut.
lupte-ozarhievici.jpg
Joi și vineri, 24/25 noiembrie, s-au desfășurat întrecerile pentru finala Cupei României la lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere, categoria de vârstă cadeți.

Concursul a avut loc la Sala Polivalentă din Târgoviște, iar CS Inter Petrila, antrenată de Marian Lukacs, a reușit o frumoasă performanță prin participarea sportivului Adrian Ozarchevici (foto roșu complet), acesta obținând medalia de bronz la categoria 76 kg.

Voi reveni cu amănunte!
roșu.jpg
Sâmbătă, la Uricani s-a disputat partida restanță dintre Minerul Uricani și Metalul Crîșcior. Cea de-a doua partidă restanță, Universitatea Petroșani - Jiul Petroșani, a fost din nou amânată, din cauza terenului impracticabil.

Minerul Uricani, la prima victorie din acest campionat, reușește un scor fabulos de 5 - 1, dar nu oricum.

În partida de la Uricani au fost câteva scântei, sancționate de altfel de centralul Sergiu Stanca din Orăștie.
ndoye.jpg
Alexandru Mănăstire (Hunedoara) - FRF.ro

La 38 de ani şi 8 luni, senegalezul este omul momentului în Liga 3 după un nou meci senzaţional în tricoul celor de la Cetate Deva. Vineri, Ndoye a reuşit un hat-trick în duelul cu Unirea 1924 Alba Iulia, iar echipa sa a ajuns la patra victorie consecutivă în campionat.

Cu cele trei goluri marcate ieri, căpitanul grupării hunedorene a ajuns la cota şase în trei meciuri pentru gruparea din Deva.
popice-turneu-ploiesti.jpg
Sămbătă și duminică, 19/20 noiembrie, pe arena CONPET Ploieşti, este programat Campionatul Naţional de popice pentru seniori, în probele individual clasic, sprint şi tandem, la care vor fi prezenți și popicarii Inter Petrila, conduși de Marcel Dobrică.

Organizarea de către F.R. Popice a acestui campionat are ca scop final desemnarea campionilor naţionali în probele de individual clasic, sprint si tandem la seniori (f+m), selecţionarea celor mai valoroase elemente pentru loturile naţionale în vederea participării la acţiunile internaţionale ale federaţiei şi la Campionatele mondiale de popice pentru seniori/senioare din anul 2017.
logo-sport-news.png
Final de tur în campionatul județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara. Prima parte a sezonului 2016/2017 a fost una de senzație, cu răsturnări de situații și revelații pentru sportul hunedorean.

Info Petrila vă pune la dispoziție acum, la final de tur, topul golgheterilor din Liga 4, așa cum rezultă din statisticile AJF Hunedoara.

În ceea ce privește topul echipelor din Liga 4, pe prima poziție se află CS Inter Petrila, cu 28 de puncte, urmată de AS Hercules Lupeni, cu 24 de puncte și ACS Șoimul Băița, în revenire cu 20 de puncte.
INFO PETRILA NR 12.jpg
Sunt foarte mândru de evoluția băieților noștri. Sincer, pentru mine nu a fost deloc surprinzător, având în vedere că am fost trup și suflet pentru echipa de fotbal, de vreo câțiva anișori.

Am trăit alături de ei momente frumoase, unele spectaculoase, altele mai puțin plăcute, însă motivatoare.

Sunt fericit să mă declar jucătorul cu numărul 12, la fel cum ești și tu, suporterul acestei echipe de suflet a Petrilei.
Dan-Voicu.jpg
Voicu către Farcaş. „Nu a fost frumos ce ai făcut!”

Antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu, s-a supărat rău pe portarul Adrian Farcaş pe care îl vede ca fiind principalul vinovat pentru cele întâmplate la partida de la Petrila.
© 2016 INFO PETRILA. Conținutul acestui site este proprietatea Daniel Petru Bolog. Este interzisă republicarea conținutului fără menționarea explicită a sursei.
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial infopetrila.ro.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației FACEBOOK, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Astfel, am renunțat la proiectul domeniului .ro și am ajuns pe această platformă mult mai accesibilă, atât pentru utilizatorii de PC cât și pentru MOBILE.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2016

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one