"Copilăria mea a fost sublim-infinitul timp al fericirii din istoria mea" - I.D. Sîrbu (Petrila 1919 - 1989)

Website media de Știri

.
.

Radio Tradițional Petrila - Asculți muzica de acasă!

info-nou-petrila.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși prietenilor articolele care v-au plăcut!
drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Ⓒ - "Copyright - Info Petrila"
donatebutton-paypal-home.png
kapitaltv.jpg

Vremea ACUM

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg

Rezultate LOTO

Statistici vizite

Mulțumim!

Pagina de Contact

Cum să completez formularul?
Introduceți datele cerute în formular, puteți atașa pâna la patru fișiere într-un mesaj, din meniul "Alege fișierul" și apoi apăsați "Trimite".

Dacă doriți să atașați mai multe fișiere, repetați operația într-un nou mesaj. În câteva minute informațiile vor ajunge la noi.
ATENȚIE! TREBUIE SĂ INTRODUCEȚI O ADRESĂ DE EMAIL VALIDĂ PENTRU A VĂ PUTEA RĂSPUNDE. ACEASTA NU VA FI FĂCUTĂ PUBLICĂ.
SE RESPECTĂ POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.
***
Politica de confidențialitate
Info Petrila respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care am creat și aplicăm prezenta "Politică de Confidențialitate"
***
drapel anglia.jpg
Privacy Policy, Terms and Conditions, D.M.C.A, FAQ - English

By Using this site, you agree to the Privacy Policy of Info Petrila.
If you do not agree to the Policy, please do not use this site.

Info Petrila reviews its privacy policy periodically and reserves the right, at its discretion, to modify or remove portions of this policy at any time. This page should be reviewed periodically so that you are updated on any changes.
Romania.png
Privacy Policy, Terms and Conditions, D.M.C.A, FAQ - Romanian

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Politica de confidentialitate Info Petrila. Daca nu sunteti de acord cu Politica, va rugam sa nu folositi acest site.

Info Petrila isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a modifica sau elimina portiuni din aceasta politica in orice moment. Aceasta pagina ar trebui sa fie revizuita periodic, astfel incat sa fiti la curent cu privire la orice modificari.
© 2016 INFO PETRILA. Conținutul acestui site este proprietatea Daniel Petru Bolog. Este interzisă republicarea conținutului fără menționarea explicită a sursei.
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial infopetrila.ro.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației FACEBOOK, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Astfel, am renunțat la proiectul domeniului .ro și am ajuns pe această platformă mult mai accesibilă, atât pentru utilizatorii de PC cât și pentru MOBILE.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2016

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one