"Copilăria mea a fost sublim-infinitul timp al fericirii din istoria mea" - I.D. Sîrbu (Petrila 1919 - 1989)

Website media de Știri

.
.

Radio Tradițional Petrila - Asculți muzica de acasă!

info-nou-petrila.jpg
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși prietenilor articolele care v-au plăcut!
drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif
Ⓒ - "Copyright - Info Petrila"
donatebutton-paypal-home.png
kapitaltv.jpg

Vremea ACUM

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg

Rezultate LOTO

Statistici vizite

Mulțumim!

Meniu

festival-china3.jpg
Universitatea Petroșani, Universitatea de limbi Beijing și Institutul Confucius organizează:
FESTIVALUL PRIMĂVERII CHINEZEȘTI ÎN ROMÂNIA.

Evenimentul va avea loc la Teatrul I. D. Sârbu din Petroșani, joi 19.01.2017, începând cu ora 15,30.

Susținut de: Clubul Copiilor și Elevilor Petrila, Clubul Copiilor și Elevilor Petroșani, Casa de Cultură a Studenților Petroșani, Ansamblul Bujorii Muntelui, Ansamblul Junii Petrileni.

INTRAREA LIBERĂ
2.-Adrian-Campean-17-ianuarie-pagina-11.jpg
Articol semnat:
Ovidiu Mănăstire - Mesagerul Hunedorean

Căpitanul şi antrenorul secund al liderului Ligii a IV-a Hunedoara, Inter Petrila, crede că gruparea de pe Jiul de Est este favorită la câştigarea campionatului, dorindu-şi promovarea în al treilea eşalon.

Experimentatul fotbalist spune că la acest nivel banii nu fac diferenţa între echipe, fotbalul jucându-se şi cu sufletul.
logo-news-LOCALA.jpg
Surse de presă din Valea Jiului.

Avântul Liber, Cronica Văii Jiului, Hunedoara Plus, Gazeta de Dimineață, Ziarul Văii Jiului.

Jurnalul Văii Jiului, Press Media, Vocea Străzii, Știri din Valea Jiului.
copii-la-azilul-brateanu.jpg
Un gest minunat venit din partea copiilor de la Centrul "Speranța pentru Colonie" din Petroșani. Aceștia, însoțiți de coordonatorii lor, au venit la Petrila să colinde la Centrul de Asistență pentru Bătrâni și nu au venit oricum, ei au împărțit cozonac și felicitări făcute de mâna lor, bătrânilor asistați din centrul de la Petrila.
02-momarlan.jpg
Localitatea Petrila, străveche așezare situată la 675 m altitudine pe malul Jiului transilvan, la intersecția pârâului Jieț cu pârâul Taia, este atestată în diferite documente, atât în anul 1499 cât și în anul 1493.

La vremea când se închegau primele formațiuni statale românești feudale voievodatul ce se întindea în Banat între Mures și Dunăre, ajuns la apogeu sub voievodul român Glad (sec. IX-X), cuprindea în teritoriul său și Valea Jiului.

Mai târziu, aceste pamânturi au facut parte din voievodatul lui Litovoi ce se întindea pe ambele versante ale Carpaților Meridionali, din ținutul Gorjului și până în Țara Hațegului.
drapel anglia.jpg
Privacy Policy, Terms and Conditions, D.M.C.A, FAQ - English

By Using this site, you agree to the Privacy Policy of Info Petrila.
If you do not agree to the Policy, please do not use this site.

Info Petrila reviews its privacy policy periodically and reserves the right, at its discretion, to modify or remove portions of this policy at any time. This page should be reviewed periodically so that you are updated on any changes.
© 2016 INFO PETRILA. Conținutul acestui site este proprietatea Daniel Petru Bolog. Este interzisă republicarea conținutului fără menționarea explicită a sursei.
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial infopetrila.ro.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației FACEBOOK, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Astfel, am renunțat la proiectul domeniului .ro și am ajuns pe această platformă mult mai accesibilă, atât pentru utilizatorii de PC cât și pentru MOBILE.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2016

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one