Website media de Știri

.
.
.
.
.
.
.
.

"Opriți lumea, vreau să cobor!" - Mircea Andraș (Petrila, 1948 - 2010)

info-nou-petrila.jpg
facebook.png
Apreciem sprijinul dumneavoastră oferindu-ne un like pe butonul "Îmi place" sau "Distribuie" al paginii, pentru a putea împărtăși tuturor prietenilor articolele care v-au plăcut!

Radio partener

drapel-radio-traditional.jpg
Instrucțiuni pentru a putea asculta Radio Tradițional Petrila pe dispozitivul Android, aveți nevoie de aplicația VLC Media Player:
vlc-android.png
După instalare accesați linkul următor:
RADIO TRADITIONAL
PETRILA - LIVE
 
kapitaltv.jpg

Parteneri

avantul-liber.png
EXCLUSIV.jpg
SIGLA REALITATEA PETRILEANA.png
avram-florea-blog.png
scoala-auto.jpg
donatebutton-paypal-home.png

Meniu

lore-juglea.jpg
Ea e pata de culoare din gri-ul Petroșaniului, un fel de ghiocel răsărit la buza minei special ca să mai înveselească lumea din jur.

E ultima ziaristă sportivă care deține un condei ascuțit dar și un toc pe măsură. Nu e alta ca ea în Valea Jiului care să știe mai bine ca ea scorul și minutul. Doamnelor, domnilor, intră pe teren Loredana Juglea.

Foto: Facebook Loredana Juglea
Documentar KANAL D
16832134_10208488633390495_3004501228796518031_n.jpg
Primul meci amical de pregătire și prima victorie consemnată de Inter Petrila în partida de la Sadu, în compania echipei Parângul Bumbești Jiu, selecționată a județului vecin, aflată pe locul patru în clasamentul gorjean al Ligii a IV -a.

Cu excepția vântului care a pus câteva probleme, vremea a fost destul de bună pentru fotbal, partida s-a disputat pe un teren uscat, județul vecin având o climă mai calmă și terenuri practicabile.
logo-news-LOCALA.jpg
Surse de presă din Valea Jiului.

Avântul Liber, Cronica Văii Jiului, Hunedoara Plus, Gazeta de Dimineață, Ziarul Văii Jiului.

Jurnalul Văii Jiului, Press Media, Vocea Străzii, Știri din Valea Jiului.
copii-la-azilul-brateanu.jpg
Un gest minunat venit din partea copiilor de la Centrul "Speranța pentru Colonie" din Petroșani. Aceștia, însoțiți de coordonatorii lor, au venit la Petrila să colinde la Centrul de Asistență pentru Bătrâni și nu au venit oricum, ei au împărțit cozonac și felicitări făcute de mâna lor, bătrânilor asistați din centrul de la Petrila.
02-momarlan.jpg
Localitatea Petrila, străveche așezare situată la 675 m altitudine pe malul Jiului transilvan, la intersecția pârâului Jieț cu pârâul Taia, este atestată în diferite documente, atât în anul 1499 cât și în anul 1493.

La vremea când se închegau primele formațiuni statale românești feudale voievodatul ce se întindea în Banat între Mures și Dunăre, ajuns la apogeu sub voievodul român Glad (sec. IX-X), cuprindea în teritoriul său și Valea Jiului.

Mai târziu, aceste pamânturi au facut parte din voievodatul lui Litovoi ce se întindea pe ambele versante ale Carpaților Meridionali, din ținutul Gorjului și până în Țara Hațegului.
drapel anglia.jpg
Privacy Policy, Terms and Conditions, D.M.C.A, FAQ - English

By Using this site, you agree to the Privacy Policy of Info Petrila.
If you do not agree to the Policy, please do not use this site.

Info Petrila reviews its privacy policy periodically and reserves the right, at its discretion, to modify or remove portions of this policy at any time. This page should be reviewed periodically so that you are updated on any changes.

Read more:
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog. Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
info.jpg
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat în ianuarie 2012, devenind atunci site oficial InfoPetrila.
Anterior acestei date a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu, din luna decembrie a anului 2008.
Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră.
Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului.
Stampila-Rotunda-InfoPetrila - SiteNou.gif

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one